reserverenvandeleurmeatcave

 

Stoer en luxe dineren.

1 GANG – 22,50
2 GANGEN – 30,-
3 GANGEN – 35,-
4 GANGEN – 40,-
5 GANGEN – 45,-
6 GANGEN – 50,-

MEATCAVE RESTAURANT LEIDEN

Let op: we zitten heel snel vol. Wees op tijd met reserveren en geef wijzigingen op tijd door.

Robert Lobensteijn is de chef van de Meatcave, Big Green Egg expert en voormalig demonstratiekok van Big Green Egg Europe. De ultieme grillmeester, in de gaafste setting met het beste vlees.

GEEN MENUKAART!

Eerste kerstdag geopend.

Op eerste kerstdag is de Meatcave geopend. Wij serveren dan uitsluitend een 5 gangen menu compleet met een wijn-of bier arrangement voor € 75,-. Laat u verrassen en reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt. Wij verwelkomen u graag op eerste kerstdag met een lekker glaasje prosecco.

Eén tot zes gangen diner
De Meatcave heeft geen menukaart. Dagelijks bereidt Robert de lekkerste gerechten. Je kan kiezen uit 1 tot en met 6 gangen. Hierbij geef je je volledig over aan de grillen van de Grillmeester. De lekkerste smaaksensaties passeren de tafel en worden uitgelegd door de gastheer en de chef. De menu’s kunnen gecombineerd worden met een wijn-, dranken- of frisarrangement. Bij het drankenarrangement worden ook dranken zoals GIN geserveerd, super spannend! Let op: verwacht specialiteiten, en geen kiloknallers en vreetpartijen.Vanaf: 22,50,-

Speciale wensen/dieet/vegetariër? De chef is natuurlijk gespecialiseerd in vlees. Toch doen we ons best om met iedereen rekening te houden. Geef op tijd bij de reservering aan wat de voorkeuren zijn. Doordat we zonder menukaart werken is het niet makkelijk om op de avond zelf nog iets anders te bereiden. Geef dus altijd vooraf uw dieetwensen aan.

Meer dan 8 man?
De cave bestaat slechts uit 12 tafels in een intieme setting. We willen onze kwaliteit en sfeer waarborgen door vanaf 8 man eerst contact te hebben. Hierbij kijken wij naar de dag en combinatie of het mogelijk is om een diner te faciliteren. Standaard vragen wij wel dat er in elk geval voor een 4 gangen diner gekozen wordt.

Groepen/recepties/borrels/private dining. Een privé diner is mogelijk tot 25 man. Laat de grillmeester alleen voor u en uw gezelschap werken, wij presenteren het beste. Voor info, kom even langs of stuur een mail naar leiden@meatcave.nl.